Horoskop flirt
SPONSORERET indhold

Sådan flirter du bedst med de forskellige stjernetegn

Kan stjernerne hjælpe dig med at indfange kærligheden? Astrolog Caritas Fischer forklarer her, hvordan du bedst flirter med en tvilling, vægt, løve og alle de andre stjernetegn.

Af:: Astrolog Caritas Fischer Foto: Getty Images
14. feb. 2019 | Horoskop | ALT.dk

Har du udset dig en person, du gerne vil lære bedre at kende, men ved du ikke, hvordan du skal starte flirten?

Måske kan stjernerne hjælpe dig lidt på vej. En løve kræver f.eks., at du giver komplimenter, mens en skytte drages af ærlighed. Og så er der fisken, som holder af nærvær og romantiske gestusser.

LÆS OGSÅ: Horoskop: Derfor passer Harry og Meghan så godt sammen

Vandmand, 21. januar – 18. februar

vandmand - kvinde.jpg

Vis dine særheder! Vandmænd er dyrecirklens excentrikere, så de spidser ører, når de møder andre, der skiller sig ud. Om det er alternative boforhold, ernæring, politik eller parforhold, så har vandmanden en holdning, og de vil elske at dele den med en ligesindet. Vandmanden foretrækker en kammeratlig attitude hos en flirt fremfor en, der er følelsesladet eller sentimental.

Isbryderen: "Jeg har en tidsmaskine derhjemme."

Undgå: At snakke om, hvor mange familiefester du skal til i år.

Fisk, 19. februar – 20. marts

fisk - kvinde.jpg

Øjenkontakt og romantiske gestus. Fiske kan være generte og have barrikaderne oppe overfor folk, de ikke kender, så du skal helst ikke være for frembrusende. De holder af at snakke med andre, der tænker skævt og kreativt, og de er super romantiske, så du kan godt vise, at du tror på kosmisk og sjælelig kærlighed. Fisken vil også elske at snakke om film, bøger eller kunst.

Isbryderen: "Har vi ikke mødt hinanden før?"

Undgå: At snakke om penge.

Vædder, 21. marts – 20. april

Vædder - kvinde.jpg

Sig noget provokerende! Det, der fanger en vædders opmærksomhed, er, når nogen tør at udfordre dem til diskussion eller fysisk konkurrence. Der er en forbindelse mellem sex og konflikt for vædderen, så de tænder på, at du har åbenlyst stærke følelser og kan blive vred. De skal mærke, at du er autentisk og stolt af den, du er.

Isbryderen: Skub til dem.

Undgå: At vise usikkerhed eller være for beskeden.

Tyr, 21. april – 21. maj

tyr - kvinde.jpg

Let berøring af hænder eller arme. Tyren elsker sensuel nydelse og skønhed og reagerer på det, der er usagt - og de lægger mærke til udseende og tøj. Tyren kan være tilbageholdende og venter på, at andre tager initiativet, men det er bestemt ikke, fordi de mangler selvtillid. Spørg ind til, hvad tyren elsker at lave og ros deres kreativitet og gode smag. Og sig det, hvis du er en god kok!

Isbryderen: "Smag lige denne hjemmelavede chokolademousse."

Undgå: At virke omskiftelig og distraheret.

Tvilling, 22. maj – 21. juni

tvilling - kvinde.jpg

Få tvillingen til at le! Tvillinger prioriterer et vittigt intellekt mere end udseende eller stil. De er også altid interesserede i sladder og at andre er velinformerede om nyheder og popkultur. En god selvironi er vigtig, så man kan roligt være virkelig gakket i selskab med en tvilling. Og tag det ikke personligt, hvis tvillingens interesse synes at flakke.

Isbryderen: "Kan du anbefale nogle gode podcasts?"

Undgå: At spørge om følelsesladede eller meget personlige ting.

Krebs, 22. juni – 22. juli

Krebs - kvinde.jpg

Se dem i øjnene og vis empati. Krebse er gode til at tune ind på andre mennesker og deres behov, og de elsker det, hvis andre gengælder denne omsorg. Krebsen føler først, at andre virkelig kender dem, når de kender til deres familie og slægt, så spørg ind til det. De kan ofte vise en lidt hård facade i en ny social situation, men åbner hurtigt op, hvis de mærker, at du er sårbar og åben for at modtage omsorg.

Isbryderen: "Hvordan har du det?"

Undgå: At virke som en arbejdsnarkoman.

Løve, 23. juli – 23. august

løve - kvinde.jpg

Du vækker løvens interesse, hvis du får dem til at føle sig som en kendis - eller i hvert fald den mest karismatiske person i rummet, hvilket de jo ofte er! Giv dem masser af komplimenter og vær gerne direkte omkring din interesse (det er jo også et kompliment). Løven vil gerne forkæles med luksus, men mest af alt elsker de en person, som de kan være skøre og legesyge med.

Isbryderen: "Jeg lagde mærke til dig med det samme!"

Undgå: At kritisere og være en lyseslukker.

Jomfru, 24. august – 23. september

jomfru - kvinde.jpg

Få jomfruen til at analysere og kritisere f.eks. bøger eller film, så kører samtalen. Vis, at du selv er kritisk tænkende og har humor. Jomfruer lægger mærke til kropssprog og let berøring, men det kan være svært at læse deres signaler - de er som Mona Lisa i en social situation. De værdsætter, når du er velklædt og velsoigneret generelt, og at du ikke er for frembrusende.

Isbryderen: "Jeg hader den her sang."

Undgå: At virke naiv eller overtroisk.

Vægt, 24. september – 23. oktober

vægt - kvinde.jpg

Det kan være svært at vide, om en vægt flirter, eller om de bare er venlige! Vægten bliver først rigtigt interesseret, når du er i stand til at imponere dem intellektuelt. Få vægten til at snakke om klassisk litteratur eller kunsthistorie og vis, at du værdsætter skønhed og romantik. Vægte elsker desuden at droppe deres pæne persona, så sig gerne noget meget direkte.

Isbryderen: "Kender jeg dig fra universitetet?"

Undgå: At kun vise interesse i deres udseende.

Skorpion, 24. oktober – 22. november

skorpion - kvinde.jpg

Fang Skorpionens blik fra den anden side af lokalet og nærm dig forsigtigt. Skorpioner er ofte lidt generte, men varmer op, hvis du kan få dem til at snakke om dybe, følelsesladede emner. De er naturlige psykologer, så få dem til at analysere mennesker - dig inklusiv. Skorpionen er også meget seksuel, så berøring og kropssprog er vigtig, når de flirter.

Isbryderen: "Bare jeg kendte en, der var god til drømmetydning..."

Undgå: Overfladisk small-talk.

Skytte, 23. november – 21. december

skytte - kvinde.jpg

Spørg dem om deres livsfilosofi og rejseoplevelser. Skytten elsker ærlighed, så du må gerne være meget ligefrem omkring din interesse i dem. I kærlighed, såvel som andre sider af livet, leder skytten efter eventyr og gode historier. Skyttens ideelle flirt føles derfor intens og skæbnebestemt, men også flygtig - som om man kun havde én uforglemmelig nat sammen.

Isbryderen: "Jeg elsker din energi."

Undgå: At forsøge at binde dem til aftaler.

Stenbuk, 22. december – 20. januar

stenbuk - kvinde.jpg

Spørg altid stenbukken om deres arbejde, og hvad deres livsmission er. Vis, at du er imponeret! Snak gerne om din personlige udvikling, og hvordan du har kæmpet for at være, hvor du er nu. Stenbukken kan godt lide kynisk humor og også en, der udfordrer og konkurrerer. Selvom stenbukken ikke skilter med det, drages de også af en omsorgsfuld energi hos andre.

Isbryderen: "Jeg kommer lige fra kontoret..."

Undgå: At snakke om, hvor meget Netflix du kan binge på en weekend.

Anbefalet til dig