Meghan Markle
SPONSORERET indhold

Det fortæller Meghan Markles fødselshoroskop om hende: ”Hun kan have en tendens til at provokere”

Hvad fortæller stjernerne om Meghan Markle? Astrolog Caritas Fischer har læst hertugindens fødselshoroskop, som afslører en række karaktertræk baseret på hendes præcise fødselstidspunkt.

Af: Caritas Fischer Foto: Getty Images
08. maj. 2019 | Horoskop

Den royale løve

Meghan er født med Solen i løven, hvilket gør hende til en karismatisk og udtryksfuld kvinde, der gerne vil ses! Som løve gør hun gerne hele sin persona til en kunst. Alle løver har noget royalt over sig; de forstår at indtage scenen eller det rum, de går ind i, så folk lægger mærke til dem. Løven er den fødte skuespiller, som ser livet som en eventyrlig historie, hvor de har hovedrollen.

Da Solen står i 1. hus i hendes fødselshoroskop, vil hun arbejde meget bevidst med, hvordan hun virker på andre. Dette aspekt kan tidligt i livet gøre en sårbar overfor andres kritik, fordi man føler sig personligt blottet, men det gør også, at man aldrig holder op med at arbejde med ens personlige grænser. Hun vil sandsynligvis være meget bevidst om, hvad hun viser offentligheden, og hvad der er privat. Samtidig vil hendes ansigt udadtil indeholde noget meget autentisk, som hurtigt vækker sympati hos andre. Denne sympati understreges af ascendanten i krebsen, der gør, at hun udstråler en intuitiv følsomhed, som virker helende på alle, der møder hende. Hun får folk til at føle sig set, og er dygtig til at fornemme, hvem hun har foran sig, og hvordan hun bedst kommunikerer med dem. Dette svinger også med hendes måne i vægten, som gør hende god til at forstå andres synspunkt.

Som mange andre skuespillere har hun Merkur stående ved siden af Solen, hvilket gør hende til en talentfuld taler, som helt automatisk bruger ord og formidling kreativt og med stort flair. At tale med mange forskellige slags mennesker om stort og småt er noget, hun både elsker og har disciplin omkring.

LÆS OGSÅ: Horoskop: Derfor passer Harry og Meghan så godt sammen

Sætter andres behov først

Da Månen står ved siden af Saturn i 3. hus, har hun måske allerede fra barndommen taget ansvar for andres følelser, og det er meget muligt, at hun har tendens til at undertrykke sine egne følelsesmæssige behov til fordel for andres. Hun er nok ikke særlig god til at give sig selv lov til at slappe helt af og bare acceptere sig selv, for der er altid noget, hun kan gøre bedre.

Da hendes Mars står i det ubevidste område af horoskopet, kan hun være konfliktsky og have svært ved at træffe beslutninger på baggrund af egne behov. På den anden side kan hun godt blive vred på vegne af andre, især dem som ikke kan forsvare sig selv. Dette gør hende passioneret omkring socialt arbejde, hvor hun gerne påtager sig rollen som forkæmper. Fordi Prins Harrys horoskop understreger Meghans Mars, har hun heldigvis valgt en mand, som gør hende bedre til også at anerkende egne behov og være mindre hård ved sig selv.

Den indre disciplin omkring følelser gør også Meghan til en enormt udholdende kvinde, som gerne arbejder længe og hårdt for at blive en mester til noget - og det gælder især diplomati. Fordi hun har Venus i jomfruen, er hun en æstetisk og social perfektionist, som sandsynligvis sjældent træder ved siden af i sociale situationer. Hun kan snakke med alle og vil lynhurtigt forstå, både hvordan man charmerer, afvæbner, men også imponerer andre. Man kan næsten ikke forestille sig en mere passende prinsesse, som problemfrit kan gå fra at snakke med en sygeplejerske til et statsoverhoved.

LÆS OGSÅ: Prins Christian horoskop

Skubber til traditionerne

Da Uranus står i positivt aspekt til ascendanten og Merkur, får hun masser af visionære idéer omkring sociale tiltag, som kan forbedre status quo - især hvis det berører dem, der er faldet udenfor samfundet. Man kan derfor ikke kalde hende traditionalist, selvom hun sandsynligvis serverer sine idéer på den mindst stødende måde mulig.

Der er dog noget ved hendes offentlige persona, som kan have tendens til at provokere, men dette er ikke nødvendigvis noget, som Meghan gør bevidst. De områder i horoskopet, der har at gøre med status og berømmelse, er defineret af en rebelsk krigerenergi, som er noget, offentligheden vil se som det første. Et eksempel på dette kunne være den måde, hendes baggrund skabte kontrovers, da hun giftede sig med Prins Harry - selvom det egentlig ikke var baseret på hendes handlinger eller ord.

Meghans sjælelige mission, som ses i den nordlige måneknude, har at gøre med berømthed og med at manifestere sin persona i verden. Der er altså ingen tvivl om, at hun udlever sit største potentiale ved at have opnået den enorme berømthed, som hun nu har.

Anbefalet til dig