Tøjstil kendis stjernetegn
SPONSORERET indhold

Dit stjernetegn kan afsløre din tøjstil

Klæder du dig i mange farver og mønstre, eller er du mere til det tidløse og klassiske look? Astrolog Caritas Fischer har fundet ud af, hvilken tøjstil de forskellige stjernetegn har.

Af: Caritas Fischer Foto: Getty Images
11. apr. 2019 | Horoskop

Vædder (21. marts - 20. april)

Vædderen er hersket af krigsplaneten Mars, og er derfor et meget fysisk aktivt tegn, som ikke har noget imod konflikt. Vædderens ideelle tøjstil tillader derfor bevægelsesfrihed og er ofte sporty. De er ligeglade med, hvad andre synes, så de kan sagtens komme i sportstøj til et bryllup eller i balkjole til en tur i biografen. Mars' indflydelse ses i vædderens kærlighed for farven rød, og alt der virker soldat- eller krigeragtigt, som metallisk stof eller militærstøvler. Da vædderen hersker hovedet, kan der også være ekstra fokus her, f.eks. hatte, store ørenringe, markante øjenbryn, opsat eller stort hår.

Kendte væddere: Lady Gaga, Lily James, Rooney Mara

Lady Gaga
Lady Gaga. Foto: Getty Images.

Tyren (21. april – 21. maj)

Tyren er hersket af Venus, som giver god smag og sans for kvalitet. Tyren værdsætter godt håndværk, så den har hellere få stykker tøj, der er dyre og holdbare, end masser af billigt modetøj. Fordi tyren hersker halsen, er dette område tit meget smukt, og tyren vil elske at understrege det. Halskæder med krystaller virker særligt styrkende for tyren - især dem, der er associeret med Venus, som rosakvarts og jade. Fordi tyren holder af tidløst design, klæder de sig tit i klassiske snit, som understreger kroppens former, og en flot læbestift for at vise deres sensuelle læber.

Kendte tyre: Audrey Hepburn, Cate Blanchett, Bella Hadid

Bella Hadid
Bella Hadid. Foto: Getty Images.

Tvillingen (22. maj – 21. juni)

Tvillingen er hersket af Merkur, som gør dette tegn livligt og socialt. Den bibeholder tit en ungdommelig og meget modebevidst stil gennem hele livet, fordi den altid følger med i det, der sker omkring den. Den klæder sig sjældent formelt, men foretrækker at lege med farver, mønstre - og folks forventninger. Tvillingen mestrer at få det til at se tilfældigt ud, men den bruger ofte meget tid på at finde frem til den helt rigtige sammensætning. Fordi tvillingen hersker arme og hænder, vil de tit dekorere disse med ringe eller armbånd, der kan understrege, hvad den siger.

Kendte tvillinger: Natalie Portman, Naomi Campbell, Marilyn Monroe

Naomi Campbell
Naomi Campbell. Foto: Getty Images.

Krebsen (22. juni – 22. juli)

Krebsen er hersket af Månen og elsker tryghed, hvilket også viser sig i dets tøjstil. Nogle krebse ville måske foretrække altid at gå rundt i deres pyjamas, hvis de kunne! Den holder af bløde stoffer i blide farver, som omhyller dem som et tæppe; som en stor sweater og et tørklæde af det fineste uld. Fordi krebsen hersker brystet klæder det dem at fremhæve dette område med halskæder, ideelt set med en månesten eller en halvmåne. Krebsen identificerer sig meget med sin familie og slægt, så  det virker beskyttende at have tøj eller smykker på, som den har arvet.

Kendte krebse: Meryl Streep, Kristen Bell, Selena Gomez

Selena Gomez
Selena Gomez. Foto: Getty Images.

Løven (23. juli – 23. august)

Løven er generelt meget selvbevidst og forstår at gøre et indtryk gennem den måde, den præsenterer sig selv på. Den er hersket af Solen og udstråler sundhed og livsglæde, hvilket den gerne understreger i glamourøst og iøjenfaldende tøj. Nogle løver synes altid at være klædt på til fest, også selv hvis de bare går derhjemme. De har en næsten royal karisma, og det klæder dem derfor at gå med smykker, guld, rubiner, gallatøj - og selvfølgelig have lækkert hår. Løver har tit lidt af en manke: krøllet, tykt og sundt hår, som er kronen på værket.

Kendte løver: Madonna, Jennifer Lopez, Charlize Theron

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez. Foto: Getty Images.

Jomfruen (24. august – 23. september)

Jomfruen er beskeden i den måde, de klæder sig på, men der ligger mange tanker bag. Den er næsten altid nyvasket, velduftende og smagfuldt klædt. Den går ikke med billigt modetøj, men har hellere et klædeskab fuldt af kvalitets "basics". Jomfruen elsker helsebutikker, økologisk kosmetik og cremer, og vil altid gå efter det naturlige look fremfor noget, der tydeligvis er kunstigt. Den vælger ofte at klæde sig i farver, som man kan finde i naturen. Den værdsætter det langsommelige, traditionelle håndværk i alting, inklusiv det tøj de går i; af den grund er der også mange jomfruer som selv syer eller strikker deres tøj.

Kendte jomfruer: Cameron Diaz, Blake Lively, Lili Reinhart 

Blake Lively
Blake Lively. Foto: Getty Images.

Vægten (24. september – 23. oktober)

Vægten er hersket af kærlighedsplaneten Venus, så for den er skønhed nødvendig for en harmonisk tilværelse. Vægten kan ikke udholde ting, der skurrer, som farver der ikke matcher, larm eller dårlige lugte. At klæde sig på er en kunst for vægten, og den har høje standarder for, hvad det er acceptabelt at gå ud i. Venusfarver som rosa, blå og grøn klæder dem, og de undgår ofte sort. Deres stil kan være på den konservative side, fordi de ikke vil støde nogen, men hvis de giver helt efter for deres instinkt, klæder de sig gerne enormt romantisk, som om de var trådt ud af en kærlighedsroman.

Kendte vægte: Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Felicity Jones

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow. Foto: Getty Images.

Skorpionen (24. oktober – 22. november)

Fordi skorpionen ofte er interesseret i det okkulte, livets mysterier og menneskets mørkeste lyster, klæder den sig gerne i dramatiske farver som vinrød, midnatsblå eller sort. Den har en hemmelig drøm om at se ud som en femme fatale; og selv hvis dette ikke er tilfældet, klæder de sig helst i tøj, der gør et kraftfuldt indtryk. Da Skorpionen delvist er hersket af Mars, indikerer den gerne, at den er en af livets fightere, f.eks. gennem metalliske stoffer og uniformlignende snit. Tatoveringer tiltaler også skorpionen, da de kan illustrere de personlige transformationer, som den har været igennem.

Kendte skorpioner: Katy Perry, Emma Stone, Julia Roberts

Katy Perry
Katy Perry. Foto: Getty Images.

Skytten (23. november – 21. december)

Den klassiske skytte klæder sig hippie-agtigt med smykker fra Indien og stoffer fra Afrika, som den har haft med hjem fra sine rejser. Friheden til at bevæge sig er enormt vigtig for skytter, hvilket viser sig konkret i deres gode fodtøj. Selv den mest glamourøse skytte kan tage sneakers på under en balkjole, eller i hvert fald hæle, som man kan danse, gå og løbe i. Der er selvfølgelig også dem, som køber meget af deres tøj i friluftsbutikker, så man har følelsen af, at de når som helst kan smide rygsækken på og vandre mod den nærmeste bjergkæde.

Kendte skytter: Miley Cyrus, Taylor Swift, Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens. Foto: Getty Images.

Stenbukken (23. november – 21. december)

Stenbukken vil gerne udstråle, at de er seriøse og professionelle, så tøjet er ofte dyrt og diskret. Saturn, tidsguden, er stenbukkens hersker, hvilket giver noget tidløst og meget klassisk over dens stil. Som ung klæder den sig ofte mere voksent end sine jævnaldrende, og de beholder gerne stilen hele livet. Den går i sort, grå eller hvid, og har ofte et signatursmykke i sølv eller guld. Kostbare metaller er kraftfulde følgesvende for stenbukken, som i gammel astrologi blev kaldt alkymisten på grund af dens evne til at skabe succes og velstand. Jakkesæt og formsyet tøj klæder den ofte fantastisk godt.

Kendte stenbukke: Michelle Obama, Diane Keaton, Catherine, hertuginde af Cambridge

Michelle Obama
Michelle Obama. Foto: Getty Images.

Vandmanden (21. januar – 18. februar)

Vandmanden føler sig som noget af en outsider i samfundet, hvilket den ofte understreger i sit tøj. Det kan være en blanding af hippie-stil og sci-fi, som om den lige var landet med en UFO fra en fredselskende planet. Grafiske mønstre, metalliske stoffer og originale snit appellerer til den. Smykker i sølv og ultramarin krystaller støtter dens energi. Nogle vandmænd er dog så uinteresseret i det materielle, at de altid bare går i de samme jeans og en hvid t-shirt. Selv med denne "almindelige" facade, vil der dog altid være noget usædvanligt i deres udstråling.

Kendte vandmænd: Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Elizabeth Banks

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston. Foto: Getty Images.

Fisken (19. februar – 20. marts)

Fiskens stil er flydende og omskiftelig som tegnet selv. Nogle gange kan tøj fungere som en slags rustning, der beskytter dens sensitive indre. I det tilfælde klæder de sig i sort med store trøjer og militærstøvler. Hvis fisken derimod føler sig tryg, kan den give efter for dens kærlighed for magi og eventyr gennem glitrende stoffer, farver fra havet og altid mange krystaller; ametyst er den foretrukne. Fisken får morgenhår og huller i bukserne til at se charmerende og sexet ud. De går sjældent med sminke, bortset måske fra en rød læbestift, som de smider på på vej ud af døren.

Kendte fiske: Rihanna, Drew Barrymore, Ellen Page

Rihanna
Rihanna. Foto: Getty Images.

Anbefalet til dig