ALT for damerne kvindeløb 2016

ALT for damerne kvindeløb 2016

Vind præmier for mere end 250.000 kr. til årets Kvindeløb 2016

ALT for damernes Kvindeløb er lig med masser af hygge i skønne omgivelser. Når du løber over målstregen, kan du glæde dig til en lang række lækre præmier til en værdi af mere end 250.000 kr.

1. Hav hjertet med
Yndig og enkel hjertehalskæde i sterlingsølv fra det populære danske smykkemærke JEWLS-CPH. Hjertet måler 2 cm i diameter, og kæden fås i to længder, 44 og 79 cm. Vi udlodder 7 stk. til en værdi af 1.999 kr. Samlet værdi: 13.993 kr.

2. Mørke hemmeligheder
Alting ser skønt og glamourøst ud på overfladen, men ægteparret Lotto og Mathildes ægteskab har også en anden side, som forfatteren Lauren Groff udfolder med spænding og overraskende tvist i romanen "Skæbne og Hævn", som Obama udråbte til sin yndlingsbog sidste år. Vi udlodder 35 stk. til en værdi af 300 kr. Samlet værdi: 10.500 kr.

3. Fyld indkøbskurven
Hos REMA 1000 finder du et stort udvalg af dagligvarer og masser af økologi.
Vi udlodder 7 stk. gavekort til en værdi af 2.000 kr. Samlet værdi: 14.000 kr.

4. Hold kaffen varm
De smukke Nordic Sea-krus fra BROSTE CPH gør enhver kop kaffe eller te til en
oplevelse. Vi udlodder 35 sæt til en værdi af 250 kr. Samlet værdi: 8.750 kr.

5. Støtte til løbet
Få den optimale støtte med Carite Sport sports-bh, som er en lækker og funktionel sports-bh, der passer til den krævende sportsudøver. Bh'en er åndbar og hurtigtørrende og i et svedtransporterende Supplex-stof i blød kvalitet, der suger fugten fra huden. Vi udlodder 35 stk. til en værdi af 300 kr. Samlet værdi: 10.500 kr.

6. Sommerkys
Pakken med Garnier-produkter gør dig helt klar til sommeren. Den består af blødgørende og velduftende bodylotions og en lang række solprodukter, så du er beskyttet mod sæsonens varme stråler. Vi udlodder syv sæt til en værdi af 1.970 kr. Samlet værdi: 13.790 kr.

7. Hold orden
De mundblæste opbevaringskrukker Palet fra Rosendahl/Holmegaard kan bruges til alt fra smykker og planter til sukker og salt, og de sætter et smukt farverigt aftryk, uanset hvor du placerer dem i hjemmet. Vi udlodder 35 sæt til en værdi af 549,95 kr. Samlet værdi: 19.248,25 kr.

8. Eksklusiv hudpleje
Hudplejesættet fra ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE anvender en blanding af enzymer og naturlige ekstrakter til at hjælpe med at udglatte og forny huden for at opnå synligt forbedrede resultater. Egnet til alle hudtyper. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 2.148 kr. Samlet værdi: 15.036 kr.

9. Fra top til tå
Sættet fra det danske hudplejemærker Tromborg består af seks produkter som for eksempel Deluxe Face Cream, Bodylotion og Bath and Shower Wash. Alt du har brug for til at gøre kroppen sommerklar. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 1.920 kr. Samlet værdi: 13.440 kr.

10. Nyt til garderoben
Tights, hættetrøje, top og pandebånd. Med sættet fra Kari Traa får du opdateret din træningsgarderobe med lækre materialer og perfekte snit, så du er klar til endnu en sæson fuld af løb, yoga og alle dine andre yndlings- sportsgrene. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 1.800 kr. Samlet værdi: 12.600 kr.

11. Stilrent design
Den enkle og elegante Hammershøi-vase fra Kähler passer med sine dekorative riller til alle indretninger. Udloddes i farverne mint, petroleum og rose. Vi udlodder 35 stk. til en værdi af 349,95 kr. Samlet værdi: 12.248,25 kr.

12. ALT til dig
Dybdegående portrætter, fristende madguider og sæsonens bedste mode. Du får det hele i ALT for damerne. Vi udlodder 35 abonnementer a tre måneder til en værdi af 454 kr. Samlet værdi: 15.890 kr.

13. Bjertagende blender
Isklumper, grøntsager, frugt, nødder og kerner. Put det hele i Wilfas til dato kraftigste blender, Raw Fuel – der har lige så meget power som en plæneklipper – og se det blive knust til småstykker. Din nye bedste ven i køkkenet. Vi udlodder 7 stk. til en værdi af 2.499 kr. Samlet værdi: 17.493 kr.

14. Bitz på bordet
Dæk dit bord med sundhedsguruen Christian Bitz' nye serie med service af robust stentøj i grønne, grå og sorte nuancer, bestik i forskellige farver stål samt karafler, vin- og vandglas. En del af tallerknerne er mindre end normalt, så vi ubevidst passer på portionerne. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 1.300 kr. Samlet værdi: 9.100 kr.

15. Masser af sport
I fit living får du hver måned alle tidens største træningstendenser, interviews med aktuelle kvinder og tests af nye sportsgrene, så du altid er opdateret. Vi udlodder 35 abonnementer af 6 måneder til en værdi af 360 kr. Samlet værdi: 12.600 kr.

16. Del dine resultater
Med træningsuret fra Garmin kan du registrere dine skridt, kalorier og distance hele dagen, ligesom aktivitetsindikatoren fortæller dig, når du har siddet stile for længe. Du kan også følge med i forbedringer på løbeturen og se dine personlige rekorder. Vi udlodder 7 stk. til en værdi af 1.599 kr. Samlet værdi: 11.193 kr.

17. Shop amok
Day Birger et Mikkelsen, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger. Onlineshoppen Boozt.com har altid åbent, og med over 400 skandinaviske og internationale mærker er det muligt at finde noget til enhver lejlighed. God shopping. Vi udlodder 28 stk. gavekort til en værdi af 500 kr. Samlet værdi: 14.000 kr.

18. Glatte lokker
Få glat og skinnende hår med Blow dry oil spray fra Shu Uemura. Kom den i håndklædetørt hår og tør derefter med din føntørrer. Voila. Et styk smukt sommerhår. Vi udlodder 35 stk. til en værdi af 310 kr. Samlet værdi: 10.850 kr.


19. Xellence
Volcanic Foot Stone
Volcanic Foot Stone er en pimpsten af naturlig oprindelse, der nænsomt og sikkert exfolierer tør og hård hud på fødder, hænder og albuer. Naturens egen, terapeutiske blanding af basalt, silikone, magnesium, jern og ilt har skabt den ru overflade med de små huller, derså effektivt fjerner tør og hård hud. En nænsom og naturlig måde at exfoliere og blødgøre huden på fødder, hænder og albuer. Volcanic Foot Stone mister aldrig hverken sin form eller sin effektivitet.

Active Exfoliating Heel Cream
Anbefalelsesværdig til dybe hælrevner eller fødder med tør, sprukken hud. Lindrer sviende og kløende, irritabel hud. Indeholder urea, som binder fugten i de dybere hudlag. Fjerner hård, fortykket hud, fremmer hudens naturlige helingsproces ved hjælp af en unik kombination af effektive aktivstoffer og naturlige olier af høj kvalitet for optimal effekt. Der udlodes 35 stk. i alt. Samlet værdi: 12.180


20. Colgate goodiebag
Colgate Expert White Tandpasta: Opdater din skønhedsrutine med Colgate Expert White tandpasta og oplev allerede efter 5 dage, at dine tænder er synligt hvidere. Indeholder en professionel whitening ingrediens, som ikke kun virker på tandens overflade, men også i dybden. Den fjerner derfor både overfladiske og dybtliggende misfarvninger. Giver hvidere tænder på 5 dage.

Sanex Advanced AtopiCare Bodylotion: AtopiCare er en serie af plejende produkter til dig, der har tør til meget tør hud. Formlen er så skånsom at den kan bruges til hud med tendens til atopi. Efterlader huden blød, gennemfugtet og behagelig. Udviklet i Samarbejde med hudlæger. Der udlodes 35 stk. Samlet værdi: 17.449,25 

LÆS OGSÅ: Nu kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb 2016

LÆS OGSÅ: Mød Chris MacDonald og Anne Bech til årets Kvindeløb 2016

LÆS OGSÅ: Anne Bech guider dig: Sådan lærer du at elske løb