-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Æggecreme med stenbiderrogn
Let og lækkert til påskebordet - skøn æggecreme med stenbiderrogn. Perfekt til påsken eller som let forret i foråret, når stenbiderrognen er i sæson.
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnede
- 300 g stenbiderrogn (renset)
- 3 æg (hårdkogte)
- 3 spsk mayonnaise
- 3 spsk cremefraiche
- 1 tsk dijonsennep
- 1 bdt purløg (fintsnittet)
- rugbrød
- salt og peber
- Hak de pillede æg og rør dem med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med sennep, salt og peber og tilsæt purløg (gem lidt til pynt).
- Fordél cremen i 6 portionsglas, top op med stenbiderrogn og pynt med purløg.
- Skær rugbrød i papirtynde skiver og rist dem sprøde.