-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Brombærmousse
Lækker og cremet dessert med årstidens søde brombær.
2-3
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- (2-3 personer)
- 250 g brombær
- 3 spsk sukker
- ½ dl vand
- 1½ blad husblas (udblødt i koldt vand)
- 1¼ dl piskefløde
- Kog sukker, vand og halvdelen af bærrene ca. 5 min. – til bærrene kan moses med en gaffel.
- Hæld mosen i en skål og smelt den udblødte, knugede husblas heri.
- Lad den afkøle, før resten af bærrene vendes i sammen med flødeskum.
- Anret i dessertglas og stil brombærmoussen koldt indtil servering.