-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Brunch 300 kr.: Kartofler og cherrytomater
Søndag, god tid og lyst til at se dine venner? Så inviter til brunch med en masse lækkerier, som madskribent Cecilie Svensson har fremtryllet. Dette er med et budget på 300,- kr.
4
Ingredienser
- STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
- 1 bakke faste, små kartofler, ca. 600 g
- olivenolie
- salt og peber
- 4-5 spsk mayonnaise
- 2 spsk grov sennep
- BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
- 1 bakke tomater, ca. 500 g
- olivenolie
- salt og peber
- 1 spsk sukker
- evt. 2-3 fed hvidløg
Sådan laver du brunch
- STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg kartoflerne i en lille bradepande belagt med bagepapir. Dryp med olie og drys med salt og peber. Bag kartoflerne i ca. 30-35 min. til de er gyldne og sprøde.
- Rør mayonnaisen med den grove sennep og servér til.
- BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
- Læg forsigtigt tomaterne med stilk i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Dryp med rigeligt olie og drys med salt, peber og sukker. Læg evt. hvidløgsfedene ved, hvis du vil have smag af hvidløg. Bag tomaterne sammen med kartoflerne i ca. 20 min.