-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Bruschetta med friskost
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Kogetid:
- 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 4 skiver italiensk brød
- 2 tsk ekstra jomfruolivenolie
- 100 g friskost (f.eks. ricotta, feta eller mozzarella)
- Myntesirup:
- 1 dl friske mynteblade (skyllede, hakkede)
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- Læg myntebladene i en gryde med vand og sukker.
- Giv det et opkog og lad det koge i 3-5 min.
- Si siruppen og lad den afkøle.
- Rist brødet gyldent på begge sider og dryp det med olie.
- Læg en skefuld/skive friskost på hver og dryp med myntesirup.