-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Bruschetta med krydret rejesalat
Spændende og anderledes bruschetta med rejesalat
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- 400-500 g rejer
- 6-12 skiver lyst brød
- Dressing:
- 30 g soltørrede tomater
- 3 dl kogende vand
- 25 g mandler eller hasselnødder
- 1 fed hvidløg
- ½ frisk chili
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 spsk vineddike eller citronsaft
- salt og peber
- 2 spsk hakket basilikum eller persille
- Læg de soltørrede tomater i en skål og overhæld med kogende vand. Lad dem trække min. 20 min.
- Rist mandler eller nødder på en pande 2-4 min. og hak dem i en foodprocessor. Tilsæt hvidløg, afdryppede tomater samt fintsnittet chili (uden frø og mellemvægge). Kør det jævnt og tilsæt olivenolie og tomatvæde til passende konsistens. Smag til med vineddike eller citronsaft, salt og peber.
- Vend afdryppede rejer i dressingen og tilsæt finthakket basilikum eller persille. Anret på ristet brød og pynt evt. med basilikum eller persille.