-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Buddha bowl
Denne skønne buddha bown smager fantastisk! De sorte ris er længe om at koge, men skal det gå hurtigt kan du vælge parboiled ris.
Næringsindhold
- Energi pr. person:473 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:60 %
2 personer
Ingredienser
- 1 dl sorte ris
- 2 håndfulde ribbet grønkål
- Olivenolie
- Salt
- 3-4 gulerødder
- 3-4 tsk. harissa
- Lidt citronsaft
- Hummus:
- 180 g kogte kikærter
- ½-1 fed hvidløg
- 1 tsk. tahin
- 1 tsk. knust spidskommen
- 1 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 3-4 spsk. koldt vand
- Desuden:
- 1 spsk. yoghurt naturel, 1,5 %
- Citronbåde
Sådan gør du
- Kog risen mør efter anvisningen. Hak kålen groft. Steg den i olivenolie i et par minutter på en varm pande. Krydr med salt.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Steg dem stille og roligt i lidt olivenolie på den varme pande.
- Steg i 8-9 minutter. Krydr med salt, harissa og citronsaft.
- Blend kikærter, hvidløg, tahin, spidskommen, olie, citron og vand sammen.
- Smag til. Anret ris, kål, gulerødder, yoghurt og harissa i skåle med citronbåde til.