-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Chokolade-kirsebærroulade
12
Ingredienser
- 4 æg, str. L, stuetemperatur
- 140 g sukker
- 90 g hvedemel
- 30 g kartoffelmel
- 20 g kakao
- sukker til drys
- 1 glas kirsebærsyltetøj (evt. af mærket St. Dalfour, fås i Irma)
- 3 dl piskefløde
Sådan laver du rouladen
- Tænd ovnen på 220 grader, og beklæd en bradepande med bagepapir. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Det gælder om at piske så meget luft ind i æggesnapsen som muligt, så rouladen bliver let og luftig. Si mel, kartoffelmel og kakao i æggesnapsen, og vend til dejen er ensartet.
- Bred dejen ud til et rektangel på ca. 30 x 40 cm på bradepanden, og bag den i ovnen i 5-6 min, til rouladebunden er hævet og springer tilbage på et let tryk. Tjek at bunden er gennembagt med en tandstik eller lignende, og giv den evt. et minut mere i ovnen.
- Tag rouladebunden ud, og læg et stykke bagepapir på størrelse med bradepanden på køkkenbordet. Drys med sukker, så bagepapiret er dækket af et tyndt lag, og vend rouladebunden med overfladen nedad mod sukkeret ud på bagepapiret. Lad bunden køle helt af, og bred derefter syltetøjet ud over. Pisk fløden til skum, og fordel ud over rouladen.
- Rul rouladen sammen ved forsigtigt at trække bagepapiret ved den side tættest på dig selv over mod modsatte side, så rouladen ruller sig sammen. Lad kagen stå køligt, og drys med flormelis, før du skærer den ud inden servering.