-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chokoladeappelsinis
Chokolade og appelsin er en klassisk kombination, som jeg altid har syntes vældig godt om. Som orangechokolade, bare i form af is!
½ liter is
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Køle-/frysetid: ca. 2 timer
- 100 g mælkechokolade
- 3 dl piskefløde
- 1 dl mælk
- 1 spsk. appelsinskal (ca. 2 appelsiner, øko)
- 1 dl appelsinsaft (1-2 appelsiner)
- ½ dl sukker
- Hak mælkechokoladen, og kom den i en skål. Kom 1 dl fløde i en gryde, varm den op til kogepunktet, og hæld den over den hakkede chokolade. Vent i ca. 30 sekunder, og rør så rundt, til al chokoladen er smeltet. Lad det køle af.
- Bland resten af fløden, mælk, appelsinskal og -saft og sukker i chokoladen. Sæt isblandingen i køleskabet, indtil den er helt kold.
- Kør isblandingen i en ismaskine, til isen er færdig. Kom den i en afkølet beholder, og sæt den i fryseren.