-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Citron-panna cotta med bærsovs
Frisk og lækker italiensk dessert: Den lækre panna cotta er en fin afslutning på et hyggeligt gæstebud.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 10 min.
- Køletid: 3 timer
- Ikke fryse-egnet
- Citron-panna cotta:
- 3 blade husblas
- 1 vaniljestang
- 1-2 citroner (usprøjtet)
- 3 spsk sukker
- 2 dl mælk
- 1 dl piskefløde
- 1 dl græsk yoghurt (10%)
- Bærsovs:
- 250 g bær (frosne)
- 75 g sukker
- Pynt:
- citronmelisse
- Udblød husblassen i koldt vand.
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom korn, fintrevet citronskal, sukker og mælk i en gryde og varm det langsomt op til lige under kogepunktet.
- Tag gryden af varmen, knug vandet af husblassen og smelt den i mælken.
- Tilsæt fløde og yoghurt og pisk det igennem. Smag til med citronsaft (ca. 4 spsk) og si cremen over i 4 kokotter eller forme smurt med en smule olie.
- Stil dem i køleskab min. 3 timer og gerne natten over.
- Kom bær og sukker i en gryde og kog det igennem under omrøring.
- Blend evt. halvdelen og vend det tilbage i resten. Lad det afkøle.
- Dyp kokotterne i varmt vand og vend desserterne ud på tallerkner.
- Pynt med bærsovs og citronmelisse.