-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Elegant nytårsdrink: Champagnecocktail med rød grapefrugt
Intet nytår uden champagne og der er intet mere festligt end en champagnecocktail. Du kan forberede en skøn grapefrugtsirup dagen før, så cocktailen er hurtigt klar som aperitif, når gæsterne ankommer.
Ingredienser
- 150 ml rosenvand
- 85 gram sukker
- 3 spiseskeer agavesirup
- En flaske champagne
- 1 liter frisklavet danskvand
- Is
- Eventuelt rosmarinkviste
Sådan laver du champagnecocktails
- Sukker, rosenvand og agavesirup koges op i en gryde og får lov til at simre ved lav varme i 15 minutter. Sæt siruppen på køl, indtil den skal bruges.
- Forbered en liter frisklavet danskvand på din SodaStream, eller brug færdigkøbt danskvand og sæt det på køl sammen med champagnen.
- Når det er tid til servering, fyldes glassene med is. Champagne hældes først i, hvorefter du forsigtigt hælder en smule sirup i hvert glas.
- Top med danskvand og pynt skiver af rød grape og rosmarinkviste.
3 sprudlende cocktails til nytårsaften
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller