-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Frikadeller med dild
Helt ny smag til frikadellerne.
4 personer
Ingredienser
- Frikadeller med dild
- 500 g hakket svinekød eller en blanding af svine- og kalvekød, maks. 10 g fedt
- 1½ tsk. salt
- peber
- 3 spsk. finthakket dild
- 1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
- 1 æg
- 4 spsk. hvedemel
- 2 dl mælk
- 1 spsk. olivenolie og 15 g smør til stegning
- Tilbehør: ovnstegte kartofler og en blandet salat med
- tomater, melon, grønne asparges og feldsalat. Dryp med god olivenolie og citronsaft.
- Rør først kødet med salt og peber. Rør herefter dild, løg, æg og hvedemel i. Rør til sidst mælken i.
- Dyp en ske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en frikadelle i hånden.
- Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Server dem med det foreslåede tilbehør.