-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøn mørbrad & rustik kålsalat
Nem aftensmad med masser af smag.
4
Ingredienser
- 1 dl hakket timian, persille og knust hvidløg
- salt, peber
- 1 afpudset svinemørbrad
- 2 tsk olie
- lidt bouillon
- Grønkålssalat:
- ca. ¾ liter babygrønkål
- 2-3 stilke snittet bladselleri
- 1-2 udkernede, hakkede æbler
- kød af 1-2 avokadoer i både 25 g ristede pinjekerner
- Dressing:
- 1 spsk sennep
- 1 spsk ahornsirup
- 1 spsk rapsolie
- saft af ½ citron
- 4 skiver ristet rugbrød
- Sådan gør du: Bland krydderurterne med hvidløg, salt og peber, og rul mørbraden heri. Varm olien i en stor pande, og brun den på alle sider. Hæld lidt bouillon ved, dæmp varmen, og steg kødet 8 minutter på hver side. Lad kødet trække lidt, og skær det i skiver. Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten. Drys salaten med pinjekerner, og server den til kødet med ristet rugbrød.
- Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%