Iscreme opskrift med frugt

Grøn te-iscreme med frugt

En lækker og let aflutning på en udsøgt sushi middag.

6

Ingredienser

  • 1 stang vanilje
  • 4 æggeblommer, pastauriseret
  • 3 spsk. flormelis
  • 2 spsk matchapulver (grøntepulver)
  • 2 dl letmælk
  • 2,5 dl piskefløde
  • 24 brombær
  • 24 hindbær

Sådan laver du iscremen

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, vaniljekorn, flormelis og matchapulver så lyst som muligt.Tilsæt forsigtigt mælken under piskning. Pisk fløden til skum og vend den forsigtig med æggemassen.
  2. Hæld cremen i en beholder, og dæk med en tætsluttet låg. Sæt cremen i frysen i 2-3 timer eller hæld cremen i en ismaskine og følg fabrikantens instruktioner.
  3. Ved servering skyller du formen under koldt vand og løsner isen langs kanten.
  4. Skær isen i skiver eller lave iskugler. Anret isen og pynt desserten med forskellige bær.