Grøn te-iscreme med frugt
En lækker og let aflutning på en udsøgt sushi middag.
6
Ingredienser
- 1 stang vanilje
- 4 æggeblommer, pastauriseret
- 3 spsk. flormelis
- 2 spsk matchapulver (grøntepulver)
- 2 dl letmælk
- 2,5 dl piskefløde
- 24 brombær
- 24 hindbær
Sådan laver du iscremen
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, vaniljekorn, flormelis og matchapulver så lyst som muligt.Tilsæt forsigtigt mælken under piskning. Pisk fløden til skum og vend den forsigtig med æggemassen.
- Hæld cremen i en beholder, og dæk med en tætsluttet låg. Sæt cremen i frysen i 2-3 timer eller hæld cremen i en ismaskine og følg fabrikantens instruktioner.
- Ved servering skyller du formen under koldt vand og løsner isen langs kanten.
- Skær isen i skiver eller lave iskugler. Anret isen og pynt desserten med forskellige bær.