Ispinde med kokos/ananas og granatæble
Det er sæson for iskolde læskende ispinde. Og det behøver faktisk slet at være så usundt! Her får du to opskrifter på kalorielette hjemmelavede ispinde med kokos/ananas og granatæble:
4 stk. pr. opskrift
Kokos- og ananasis
- 1¼ dl kokosmælk, 12-14 %
- 1 spsk. sukker
- 1½ dl ananasjuice
- 1 skive hakket ananas
- 1 spsk. friske mynteblade
- 2½ dl granatæblejuice
- 2 spsk. granatæblekerner
- ½ dl græsk yoghurt, 10 %
Kokos- og ananas is
- Rør kokosmælken med sukker, fordel den i fire isforme og frys dem cirka 30 minutter.
- Bland juicen med hakket ananas og mynte.
- Tag isen ud, fyld op med juiceblandingen, sæt pinde i og frys isen færdig i 3-4 timer.
Granatæble is
- Fyld hver isform ¾ op med granatæblejuice samt kerner.
- Top med yoghurt, cirka 2 teskeer per form.
- Stik en kniv eller spisepind i hver form, og rør lidt rundt, således at der dannes et mønster.
- Sæt pinde i, og frys isen i cirka 8 timer.