-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Italiensk trifli
Det er ikke netop en dessert, man tænker på, når man hører det italienske navn „Zuppa Inglese“ – engelsk suppe. Desserten er en slags trifli, som er velkendt især midt i støvlelandet.Desserten smager allerbedst,når den er megetkold eller „semifreddo“,dvs. har været i fryseren og derpå serveres halvt optøet.
6 personer
Ingredienser
- 4 æg
- 175 g sukker
- 60 g mel
- 35 g kartoffelmel
- 1 tsk bagepulver
- Creme:
- 3 æggeblommer
- 50 g sukker
- 2 1 /2 dl fløde
- 3 blade husblas
- 50 g finthakkede mandler
- revet skal af 1 citron
- 2 dl piskefløde
- 1 /2 dl marsala eller sød
- sherry
- Pynt:
- 1 dl piskefløde
- revet citronskal
- lidt mandler
- Bunde: Pisk æg og sukkertil tæt skum. Blandhvedemel, kartoffelmelog bagepulver og sigt deti æggemassen. Rør dejensammen. Bag tre lagkagebundeved 175 grader i6-7 min.
- Creme: Læg husblasseni koldt vand mindst 10min. Pisk æggeblommerog sukker godt sammen.Bring fløden i kog. Hældden koghede fløde i æggemassen,mens derpiskes. Hæld crementilbage i gryden, og bringden i nærheden af kogepunktet,mens der piskes– den må ikke koge, såskiller den. Tag gryden fravarmen. Knug husblassenfri for vand og kom den iden varme creme – husblassensmelter med detsamme. Lad cremen svaleaf. Bland mandler og revetcitronskal i cremen.Stil cremen i køleskabet,til den bliver halvstiv. Piskfløden til skum og vendden i cremen.
- Kom en kagebund i enskål eller i portionsskåle,skær til, så den passer.Stænk med marsala ellersherry. Læg 1 /3 af cremenherpå. Kom atter en kagebundpå, stænk igenmed marsala eller sherry.Skift således med kagebundog creme. Slut medcreme.
- Sæt dessertenkoldt, til den skal serveres,mindst et par timeri køleskab eller 1 time ifryser. Pynt dessertenmed flødeskumstoppe,hakkede mandler og revetcitronskal.