-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Jordbærcappacio med balsamico
Balsamicoen fremhæver jordbærrenes sødme og giver jordbærrene et tvist.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Køletid: 30 min.
- 500 g jordbær
- 2-3 spsk. rørsukker
- 2-spsk. balsamico
- friskkværnet sort peber
- 1 bundt frisk mynte
- Skyl og nip jordbærrene, og tør dem godt.
- Rør balsamico og sukker godt sammen.
- Skær jordbærrene i fine, tynde skiver, og fordél dem på et fad.
- Hæld dressingen over jordbærrene, og sæt dem i køleskabet i en halv time, så marinaden når at trænge ind i jordbærrene.
- Kværn lidt friskkværnet peber over jordbærrene lige inden servering, og pynt med frisk mynte. Bærrene smager dejligt med lidt græsk yoghurt eller en klat vaniljeis til.