-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kalvedeller og rød råkost med nødder og blåbær
Rød råkost giver dig både energi og en masse sprødt og sundt. Du kan også servere den til andre julekalssikere som flæskesteg og and. Her er det med kalvefrikadeller
7
Ingredienser
- ½ løg
- 500 g hakket kalvekød
- 1 æg
- ½ dl rasp
- 2 spsk hvedemel
- 1 tsk groft salt
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 tsk frisk timian
- sort peber
- 2 spsk neutral olie til stegning.
- Rød råkost med nødder og blåbær
- 1/3 rødkål
- 300 g rødbeder
- 100 g hasselnødder
- 3 spsk ahornsirup
- 4 spsk hvid balsamicoeddike
- 4 spsk olivenolie
- 70 g tørrede blåbær
- salt og sort peber.
Sådan laver du dellerne
- 1. Riv løget groft på et rivejern og bland det med kød, æg, rasp, mel, salt og krydderier. Kværn godt med sort peber i og lad farsen trække et kvarter inden den formes til frikadeller. Steg dellerne i en pande med olie – de skal have 5-6 min pr. side ved middel varme.
- 2. Tænd ovnen på 200 grader. Snit rødkålen meget fint og kom den i en skål. Skræl rødbederne og riv dem groft. Bland dem med kålen.
- 3. Rist nødderne i ovnen i 5-8 min til de er gyldne. Hak dem groft. Vend råkosten med sirup, eddike og olie. Krydr med salt og peber og kom tørrede blåbær og nødder i. Servér sammen med de lune deller.