-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Isdessert: Is med kokos og ananas
4
Ingredienser
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 2,5 dl sukker
- 3,5 dl kokosmælk
- 2,5 dl sødmælk
- 2,5 dl piskefløde
- 50 g kokos
- knivspids salt
- evt. 2-3 spsk. kokoslikør, f.eks. Malibu
Sådan laver du isdessert
- Rør æggeblommer og sukker, til det er lyst og skummende, og sæt det til side. I en tykbundet pande varmes kokosmælk og mælk op til lige under kogepunktet og hældes derefter lidt ad gangen over æggesnapsen. Hæld blandingen tilbage i gryden, og varm forsigtigt op under stadig omrøring, til cremen begynder at tykne og til sidst er så tyk, at den kan dække bagsiden af en træske uden at løbe. Vær opmærksom på, at cremen ikke kommer op at koge, så du ender med en omgang røræg. Lad den varme kokoscreme køle ned i ca. 5 minutters tid, og tilsæt så piskefløde, kokos og salt. Hæld iscremen i en beholder og frys natten over i fryseren eller frys cremen til is på en ismaskine efter anvisninger. Server kokosisen med helt tyndtskåret ananas.