-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Krebinetter med spidskålssalat
Krebinetter med spidskålssalat - en dejlig klassiker, som vi elsker!
4 personer
Ingredienser
- Krebinetter med spidskålssalat
- 600 g hakket svine- og kalvekød 10 % fedt
- salt, peber
- 15 g smør og 1 spsk. olivenolie til stegning
- Spidskålssalat:
- 300 g fintsnittet spidskål
- 2 æbler
- Dressing:
- 2 forårsløg
- 3 spsk. nødde- eller olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. dijonsennep
- salt, peber
- 30 g hasselnøddeflager
- Pynt:
- persille
- Tilbehør:
- godt brød
- Form farsen til 8 små krebinetter.Krydr dem med salt og peber. Stegkrebinetterne i en blanding af olie ogsmør på en pande. De skal stege ca.15 min. og være gennemstegte.
- Skær æblerne i både. Snit forårsløgene.Vend æbler og forårsløgi spidskålen. Pisk ingredienserne tildressingen sammen, og vend den ispidskålsblandingen. Rist hasselnøddernepå en tør pande, og drys demover. Pynt med persille.