-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Krydret varm chokolade
Tilføj lidt varme smage som kanel og appelsin til din kakao, og den får en dejlig julet vibe. Server med en god klat letpisket flødeskum og et drys kanel og appelsinskal.
Ca. 4 krus
Total:10 min.
Ingredienser
Varm chokolade
- 1 liter sødmælk
- 1 tsk kanel
- 100 g mørk chokolade, hakket
- 1 spsk fintrevet appelsinskal
Desuden
- 2 ½ dl piskefløde, pisket til skum
- lidt kanel
- lidt revet appelsinskal
Fremgangsmåde
- Varm mælk og kanel op under omrøring, til det næsten koger. Tilsæt den hakkede chokolade og revet appelsinskal, og pisk til chokoladen er smeltet.
- Hæld den varme chokolade op i fire krus. Pynt med en stor skefuld flødeskum i hvert krus, og drys med lidt kanel og riv lidt appelsinskal over. Server straks.
Tip: Ønsker du en mere krydret smag, så kog mælken op med en kanelstang og 5 kardemommekapsler i stedet for stødt kanel.