-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Laks med basilikumristede grønsager
Nem fisk med masser af grønt.
4
Ingredienser
- 4 laksefileter med skindside a 125 g
- salt, peber
- ca. 1 tsk olivenolie
- Basilikumstegte grønsager:
- 1 spsk olivenolie, evt. basilikumolie
- 1-2 grofthakkede løg
- 1-2 fed hvidløg
- 500 g gulerødder
- 1 courgette
- 500 g tomater
- persille og basilikum
- Urtesauce med wasabi:
- 1,5 dl fraiche 5%
- wasabi efter smag
- ca. 1 dl hakkede urter, f.eks. dild, persille, mynte og purløg
- 400 g fuldkornsbrød
- Sådan gør du: Drys salt og peber på fisken, og steg den sprød i lidt olie på skindsiden. Læg låg over panden, og lad fisken stege videre ved svag varme, til den har skiftet farve.
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande, og steg alle grønsagerne, til de er møre, men stadig har lidt bid. Smag til med salt og peber, og vend dem med persille og basilikum.
- Rør ingredienserne til saucen sammen, og smag den til.
- Server fisken på de stegte grønsager med urtesauce og fuldkornsbrød til.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 48%