Lammefrikadeller i karry-tomatsovs
Lammefrikadellerne smager skønt og giver minder om sommer og skønne ferier.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 250 g hakket lammekød
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (knust)
- 1 æg
- salt og peber
- 1 spsk olie
- 1 frisk chili
- 1 tsk karry
- 1 dåse hakkede tomater
- 1-2 dl vand
- frisk koriander eller
- persille
- Tilbehør:
- Kogte ris
- Ælt kødet sammen med løg, hvidløg, æg, salt og peber. Form det til boller og brun dem på en pande med olie.
- Kom finthakket chili og karry på panden, tilsæt tomater og vand og lad retten simre, til kødbollerne er gennemvarme.
- Smag til med salt og peber og servér med friskhakket koriander eller persille samt kogte ris.