-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lammefrikadeller med rødbede, fladbrød og grønt
Saftige og sødmefulde lammedeller serveret med lune fladbrød og forskelligt grønt. Supernemt og superlækkert.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- Lammefrikadeller:
- 400-500 g hakket lammekød
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk bredbladet persille, finthakket
- ca. 100 rødbede, fintrevet
- salt og peber.
- Fladbrød og grønt:
- 1 pakke fladbrød fra grønthandleren, alternativt tortillas
- ca. 4-5 mellemstore tomater
- 1 lille glas sorte oliven i skiver
- 1 rød peber i skiver
- ca. 100 g fårefeta eller alm. feta
- bredbladet persille
- evt. sprøde salatblade, f.eks Iceberg
- evt. yoghurt, citronsaft og spidskommen.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader og bland ingredienserne til lammedellerne, krydr med salt og peber. Lad kødet stå, mens du gør grøntsagerne klar og skærer dem ud. Pak brødene ind i folie.
- Form kødet til aflange frikadeller, og læg dem i et ildfast fad med bagepapir og pensl med olie. Steg dellerne i ovnen i ti min, læg pakken med brødene ind de sidste minutter.
- Server de varme brød med lammedellerne, masser af grønt, feta og oliven og evt. en enkel dressing af yoghurt naturel med citronsaft, salt og knust spidskommen efter smag.