-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Lammekoteletter med peperonata
Hurtig ret med en lækker ragout af grønne peberfrugter.
4
Ingredienser
- 8 lammekoteletter
- salt, peber evt. citronpeber
- rosmarin
- Peperonata:
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 3-4 grønne, udkernede groftskårne peberfrugter
- 4 store hakkede tomater
- 1-2 fed knust hvidløg
- lidt balsamico
- honning
- 1 spsk velafdryppede kapers
- 1 bdt. fintsnittede forårsløg
- 300 g fuldkornsspeltbrød
- Sådan gør du: Begynd med peperonataen ved at varme olien i en stor sauterepande, og sauter løg og peberfrugter heri under omrøring i 4-5 minutter. Bland tomater og hvidløg ved, og lad det hele simre i 15-20 minutter, til peberfrugterne er møre. Smag til med balsamico, honning samt salt, peber og kapers. Drys forårsløg på toppen.
- Krydr lammekoteletterne med salt, peber og rosmarin. Steg dem 2-3 minutter på hver side. Server koteletterne til peperonataen med fuldkornsspeltbrød.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 28%, protein 25%, kulhydrat 47%