-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lav selv: Banan- og yoghurtispinde
Mmmh vi elsker is, og det er super nemt at lave selv. Vi har fundet opskriften på lækre banan- og yoghurtispinde uden æg.
(ca. 6 ispinde)
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 2 spsk. sukker
- ½ dl sød kondenseret sødmælk
- 2½ dl græsk yoghurt, 10 %
- 1 spsk. hakket chokolade, 60-70 %
- Til at dyppe i:
- ca. 75 g chokolade, 60-70 %
- 1 spsk. finthakkede pistacienødder
Banan- og yoghurtispinde
- Skræl bananerne, og skær dem midt over en gang på langs og på tværs.
- Læg bananstykkerne på en varm pande, strø sukker over, og lad det smelte, til det bliver som lysebrun karamel. Vend bananstykkerne rundt i det, og læg dem i en dyb tallerken.
- Mos bananerne, og bland dem med kondenseret mælk, yoghurt og hakket chokolade. Fyld massen i isforme, og sæt pinde i.
- Sæt formene i fryseren natten over.
- Dyp hurtigt formene i lunkent vand, så isene løsnes. Læg dem på en bakke, og sæt dem tilbage i fryseren.
- Hak chokoladen fint, og smelt den. Dyp toppen af isene i chokolade, og drys pistacienødder over. Hæld lidt ekstra chokolade over isene som dekoration. Se billedet.
- Fra bogen: Vild med is
5 lækre opskrifter på hjemmelavet is