-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Lun græskarsalat med persille
Det behøver slet ikke at være besværligt at lave en smuk salat. Prøv dig frem med denne lækre en af slagsen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:167 Kcal
- Fedt:40 %
- Protein:15 %
- Kulhydrat:45 %
4 personer
Ingredienser
- 1 hokkaido
- Olivenolie
- Salt
- 1 spsk. tahini
- 1 spsk. citronsaft
- 2-3 spsk. vand
- 1 granatæble
- 1 stort bundt persille
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skrub græskarret, og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i både.
- Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og bag dem i den varme ovn, til de er gyldne og møre, det tager cirka 25 minutter.
- Rør en dressing af tahini, citronsaft og vand.
- Skær granatæblet i kvarte, og vrik kernerne ud, og kassér alt det hvide.
- Vend de varme græskarbåde med grofthakket persille.
- Anrét det på et fad. Top med tahinidressing, granatæbler og ristet sesam og servér straks.