-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lynstegt oksemørbrad med parmesan og rødbedecrudité
Der er dømt hverdagsluksus med oksemørbrad, der er lynhurtigt tilberedt.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g oksemørbrad
- salt og peber
- 6 rødbeder/bolsjebeder
- isterninger
- 100 g salat
- 1 bundt bredbladet persille
- 100 g parmesan
- god olivenolie
- brød til servering
Sådan laver du oksemørbrad
- Del oksemørbraden i to på den lange led og skær eventuelle sener og fedt af. Varm en pande godt op, kom lidt smør på og steg oksemørbraden et par minutter på hver side – hele vejen rundt. Drys med salt og peber. Skær det næsten rå kød i tynde skiver med en skarp kniv.
- Skær rødbederne i helt tynde skiver på en mandolin eller med en skarp kniv – de behøver ikke blive skrællet først, bare vask dem grundigt. Læg skiverne i en skål med vand og isterninger, så bliver de helt sprøde.
- Pluk persillen og anret sammen med salat, rødbeder og kød. Drys grofthakket parmesan ud over og dryp med godt med olivenolie.
- Se også opskrift på Grillet kalvefilet med tunsauce og citron.