Opskrift på grillet kalvefilet med tunsauce og citron
SPONSORERET indhold

Grillet kalvefilet med tunsauce og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En variation over italienernes vitello tonato

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
07. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 50 min

Ingredienser

6 røde peberfrugter
200 g sprød salat
kapers
2 dåser tun i olie
1 dl god mayonnaise
2 dl skyr
2 spsk kapers
salt, peber og citronsaft
6 kalvekoteletter
3 citroner
salt og peber

Sådan laver du kalvefilet

Skyl peberfrugterne og sæt dem i ovnen ved 245 grader i ca. 20 min. Når de begynder at blive sorte, tages de ud. Tag skindet af og skrab kernerne ud. Vend med salat og kapers.

Blend/mos tun, skyr, kapers og mayonnaise sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Grill kalvekoteletterne 4-5 min på hver side. Drys med salt og peber. Skær citronerne over på midten og grill dem ca. 10 min på skæresiden, til de er sortbrune og karamelliserede.

Servér koteletter og salat sammen med tunsaucen. Pres grillet citron ud over.


Se også opskrift på Grøntsagssalt med sennups-dressing og croutoner.