-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Grillet kalvefilet med tunsauce og citron
En variation over italienernes vitello tonato
4
Total:50 minutter
Ingredienser
- 6 røde peberfrugter
- 200 g sprød salat
- kapers
- 2 dåser tun i olie
- 1 dl god mayonnaise
- 2 dl skyr
- 2 spsk kapers
- salt, peber og citronsaft
- 6 kalvekoteletter
- 3 citroner
- salt og peber
Sådan laver du kalvefilet
- Skyl peberfrugterne og sæt dem i ovnen ved 245 grader i ca. 20 min. Når de begynder at blive sorte, tages de ud. Tag skindet af og skrab kernerne ud. Vend med salat og kapers.
- Blend/mos tun, skyr, kapers og mayonnaise sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Grill kalvekoteletterne 4-5 min på hver side. Drys med salt og peber. Skær citronerne over på midten og grill dem ca. 10 min på skæresiden, til de er sortbrune og karamelliserede.
- Servér koteletter og salat sammen med tunsaucen. Pres grillet citron ud over.
- Se også opskrift på Grøntsagssalt med sennups-dressing og croutoner.