-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Mandeltærte med appelsinsirup og appelsinis
Den ultimative dessert for alle appelsin-elskere. Tærten alene uden sirup og is er også ret god, hvis det skal være den nemme udgave!
(1 tærte er nok til 8 pers.)
Appelsinsirup:
4 små appelsiner med tynd skal, ikke overfladebehandlede
saft fra 6 appelsiner
400 g rørsukker
korn fra 1 stang vanilje
1. Skær små snit i de hele appelsiner, og læg dem i gryden med appelsinsaft, vaniljekorn, vaniljestang og sukker.
2. Lad det simre ved svag varme i halvanden times tid. Skum siruppen.
Tærtebund:
Annonce
200 g koldt usaltet smør
250 g hvedemel
125 ml cremefraiche
2 spsk. rørsukker
Fyld:
270 g mandler
120 g usaltet smør
4 spsk. god appelsinmarmelade
4 spsk. cognac
4 spsk. appelsinsirup (hak evt. lidt appelsin sammen med)
Annonce
Glasur:
175 g mørk chokolade med højt kakaoindhold
1 dl fløde
50 g usaltet smør
2 spsk. appelsinsirup
1 spsk. cognac