-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mangosorbet
6-8 personer
Ingredienser
- 2 dl vand
- 150 g sukker
- saften af 2 limefrugter
- saften af 1 citron
- 2 mangofrugter eller 6 ferskner
- 3 spsk. lys sirup
- 11⁄2 pasteuriseret æggehvide, svarer til 1 af de små bægre
- 2 spsk. flormelis
- Desuden:
- flødeskum og evt. hindbærsorbet og friske frugter i både
- Kog vand, sukker og lime- ogcitronsaft sammen, til det bliversom tynd sirup. Afkøl. Skoldfrugterne, og pil skindet afdem. Skær kødet i tern. Blendkødet i en foodprocessor sammenmed den tynde sirup til enjævn masse. Kom massen i enfryseegnet beholder, og frys dettil grødis. Blend massen jævn ien foodprocessor.
- Pisk æggehviderne stive.Pisk flormelis i til sej marengs.Vend marengsen i frugtmassen.Frys igen. Eller frys sorbeteni en ismaskine, her kan dukomme marengsen i fra startenaf indfrysningen.