-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Marinerede rejer
Lækker salat med rejer, fennikel, rødløg og appelsin - brug de lækre marinerede rejer som taps, forret eller let frokost med et godt brød til.
(4-6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 frisk chili
- 1 fed hvidløg
- 2-3 spsk citronsaft
- 3 spsk olie
- 300 g rejer
- 1 fennikelknold
- 1 rødløg
- 1-2 appelsiner
- salt
- Fjern frø og mellemvægge på chilien og hak den fint. Rørdet sammen med knust hvidløg, citronsaft, olie og lidt salt.Vend rejerne i.
- Rens fennikelknolden og pil rødløget. Snitdem i papirtynde strimler – brug gerne et rivejern og venddem sammen med rejerne.
- Skær skrællen af appelsinen ogskær frugtkødet i både. Vend dem i salaten og server medbrød.