-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Medisterpølse med krydret rødkål
Skøn julemedister med krydret rødkål er et sikkert hit på julebordet.
4 personer
Ingredienser
- 1 kg medisterpølse
- 25 g smør
- 500 g rødkål
- 2 løg
- 20 g smør
- ¾ dl æbleeddike
- 1 dl ribssaft
- 2 spsk. fintreven frisk ingefær
- 1 tsk. stødt kanel
- 50 g tørrede
- tranebær
- salt og peber
- sennep og brunede kartofler
Sådan gør du:
- Snit kålen. Hak løget. Svits kål og løg i smør et par min. Kom resten af ingredienserne i.
- Lad det småkoge under låg ca. 30 min. Smag til med salt og peber.
- Prik medisterpølsen flere steder med en kødnål. Kom pølsen i en gryde, og hæld vand over, så det lige dækker.
- Lad pølsen småkoge under låg ca. 10 min.
- Afdryp pølsen, og dup den med køkkenrulle. Varm smørret op på en pande, til det er afbruset og gyldent.
- Brun pølsen på begge sider.
- Server rødkålen til medisterpølsen sammen med det øvrige tilbehør.