-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Mørbradbøffer med pasta og persillepesto
Lækker mørbrad med persillepesto - nemme mørbradbøffer med pasta, pesto og fennikel.
Mørbrad til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 svinemørbrad, ca. 500 g
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- Persillepesto:
- 40 g persille
- 40 g parmesanost
- 40 g mandler
- 1 spsk. klippet purløg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl ekstra jomfruolivenolie
- 2 tsk. æblecidereddike
- ½ tsk. salt peber
- Desuden:
- 2 fennikler
- 300 g pasta, f.eks. snoede bånd eller spaghetti
- Tilbehør: tomatsalat med pinjekerner, forårsløg, spinat og oliven
Sådan laver du mørbradbøffer med pesto
- 1. Rens mørbraden for sener og hinder, og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
- 2. Skyl persillen grundigt. Kom den i en minihakker eller foodprocessor, og miks den sammen med de øvrige ingredienser. Miks, til pestoen er jævn og cremet.
- 3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Rens fenniklerne, og skær dem i både. Kog dem med i pastavandet de sidste 5 min. af kogetiden. Server pasta og fennikler til mørbradbøfferne sammen med pestoen. Giv tomatsalat til.
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad