-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
Sådan pudser du en mørbrad af - her får du Katrine Klinkens trin-for-trin guide til at afpudse en mørbrad og stege de lækreste mørbradbøffer.
Til 3-4 personer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad, uafpudset
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- "Sølv"-senen fjernes fra den tykke ende af mørbraden. Brug en spids kniv. Stik kniven ind under senen og lav et lille håndtag til at holde den i. Skær med kniven tæt på senen uden at skære i kødet. Bimørbraden skæres af.
- Svinemørbraden pudses af for øvrige sener, fedt og hinder.
- Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
- Dup evt. bøfferne tørre med køkkenrulle. Varm smør og oliepå en pande ved god varme til det er gyldent.
- Brun bøfferne 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber.
- Skru ned til middel svagvarme, og steg bøfferne færdige, 2 1/2-4 minutter på hver side til de er lyserøde eller netop gennemstegte.