-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer
Lækker opskrift på den skønne indonesiske risret, nasi goreng. Nasi goreng betyder faktisk bare 'stegte ris' på indonesisk - og her får de stegte ris selskab af kylling og rejer. Og selvfølgelig æg.
Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 300 g kyllingekød - kogt eller stegt
- 1 løg
- 1-2 fed finthakkede hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1½ spidskål
- 5 dl kolde ris fra dagen før
- 200 g afdryppede rejer
- 1 dl tomatpuré
- 1 tsk. sambal oelek
- 2 æg
- salt og peber
- Pynt: evt. frisk koriander, rød chili og limebåde
- Tilbehør: Salat eller dampede grønne bønner eller asparges
Sådan laver du nasi goreng
- 1. Skær det kogte/stegte kyllingekød i tern. Hak løget. Snit kålen.
- 2. Svits løg og hvidløg i olie i en wok eller en dyp stegepande ca. 1 min. Tilsæt kålen, og svits kort igen. Tilsæt kylling, rejer, tomatpuré og sambal oelek, og varm det op. Tilsæt sammenpiskede æg, og vend godt rundt. Når æggene er stivnet, tilsættes risene, og der vendes hele tiden, mens de steges ca. 3-4 min. mere.
- 3. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med frisk rød chili og koriander. Giv limebåde til.