-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Andelår
4
Ingredienser
- 4 stk andelår (gerne ekstra fede)
- 100 g groft salt
- 4 stilke hakket rosmarin
- 4 stilke hakket timian
- 1 l. andefedt (kan købes på dåse i specialforretninger)
- Drys andelårene med salt, timian og rosmarin og lad dem stå i køleskabet i 8 timer.
- Herefter skyller du andelårene for salt og tørrer dem på et viskestykke. Smelt andefedtet i en gryde og kom andelårene i. De skal simre ved laveste temperatur, til de er helt møre – ca. 2 1/2 - 3 Timer. Tag andelårene op og soigner dem for eventuelle stubbe.
- Herefter kommer du dem i en beholder og overhælder dem med andefedt. Køl dem af.
- Andelårene kan nu holde sig adskillige uger i køleskab.
- Når andelårene skal bruges, steger du dem sprøde på skindsiden i lidt andefedt.
- Nyd dem med en lækker kartoffelmos og rødvinssauce eller blot en lækker salat med frisee, friske krydderurter og noget lækkert bagt brød.