SPONSORERET indhold
Æbleflæsk
Lækker æbleflæsk til julefrokostbordet.
(4 pers.) |
Total: 30 min
Ingredienser
400-500 g svinebryst
1 kg æbler
Lidt sukker
Lidt brunede løg
Sådan laver du æbleflæsk
- Dup 400-500 g svinebryst i skiver tørre med køkkenrulle.
- Krydr med peber. Varm panden op ved god varme.
- Brun skiverne 1 min. på hver side.
- Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
- Drys med salt.
- Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
- Rens 1 kg æbler for kernehus, og skær dem uskrællede i tynde både.
- Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet.
- Smag evt. til med lidt sukker. Fordel evt. let brunede løg over flæsket.