Æbleflæsk
SPONSORERET indhold

Æbleflæsk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker æbleflæsk til julefrokostbordet.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
22. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.) | Total: 30 min

Ingredienser

400-500 g svinebryst
1 kg æbler
Lidt sukker
Lidt brunede løg

Sådan laver du æbleflæsk

  1. Dup 400-500 g svinebryst i skiver tørre med køkkenrulle.
  2. Krydr med peber. Varm panden op ved god varme.
  3. Brun skiverne 1 min. på hver side. 
  4. Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
  5. Drys med salt.
  6. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
  7. Rens 1 kg æbler for kernehus, og skær dem uskrællede i tynde både.
  8. Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet.
  9. Smag evt. til med lidt sukker. Fordel evt. let brunede løg over flæsket.