-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Æg i cocotte med kartofler, løg, friske trøfler og trøffelolie
En luksuriøs udgave af en klassisk servering med æg
6
Ingredienser
- 2 spsk olie
- ca. 1 spsk smør
- 1 løg, skåret i små tern
- 2 bagekartofler, skåret i små tern
- salt og peber
- 6 store æg
- 1 hel sort trøffel, hvid, hvis du kan få det ca.
- 1 tsk trøffelolie til hver anretning
- tilbehør: 6 skiver godt brød + 2 spsk smør
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, og varm olien op på en pande, tilsæt smørret, og svits løgternene, indtil de er bløde og gennemsigtige. Tilsæt kartoffelternene på panden, og skru op til medium høj varme, lad dem stege på panden, mens de vendes jævnligt, indtil de er akkurat møre og let gyldne.
- Smør 6 små, ildfaste forme med blødt smør, og læg 1-2 skefulde af løg-kartoffelblandingen i hver form. Slå forsigtigt et æg ud i formen, pas på, at blommen ikke går i stykker. Drys med salt og friskkværnet peber. Fyld et stort ildfast fad ¾ op med vand, og sæt de små forme heri, flyt forsigtigt det store fad ind på ovnens midterste rille. Bag æggene i 20 min, de skal bævre lidt, når du tager dem ud af ovnen, og blommen skal stadig være blød.
- Top med helt tynde skiver af frisk trøffel, alternativt kan den rives på et fint rivejern, og dryp med trøffelolien. Skær skorpen af brødskiverne, og skær så skiverne i stave, som steges sprøde i smørret. Servér æggene med brødstave til.
PRØV OGSÅ: Hvid chokolade-hasselnøddesmør