Andebryst med salat af bolchebede
SPONSORERET indhold

Andebryst med salat af bolchebede

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skal julebuffeten være sund, så servér de velkendte klassikere med et grønt twist. Prøv for eksempel dette lækre andebryst med smuk salat af bolchebede.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
27. okt. 2019 | Opskrift | Fit living
4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

2 små berberiandebryster á 185 g
Salt og peber
1 spsk. honning
2 spsk. sojasauce
1 spsk. reven ingefær

Salat:

500 g rødbeder og bolchebeder
½-1 dl mynteblade
1 lille rødløg
2 spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
20 g pistacienødder

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    238 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    39 %
  • Kulhydrat:
    35 %

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200 grader. Krydr andebrysterne med salt og peber, og brun dem på skindsiden i cirka 4 minutter, vend dem, og hæld overskydende fedt fra.
  2. Pensl andebrysterne med honning, soja og ingefær, og steg dem færdige i oven i cirka 15 minutter.
  3. Tag dem ud, og lad dem hvile i cirka 5 minutter, før du skærer dem i skiver.
  4. Riv rødbeden groft, snit bolchebederne fint og bland de to ting med mynte og snittede rødløg.
  5. Smag til med citronsaft, olivenolie samt salt og peber, og drys salaten med hakkede pistacienødder.
  6. Servér salaten til anden.

Anbefalet til dig