SPONSORERET indhold
Andebryst med salat af bolchebede
Skal julebuffeten være sund, så servér de velkendte klassikere med et grønt twist. Prøv for eksempel dette lækre andebryst med smuk salat af bolchebede.
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
2 små berberiandebryster á 185 g
Salt og peber
1 spsk. honning
2 spsk. sojasauce
1 spsk. reven ingefær
Salat:
500 g rødbeder og bolchebeder
½-1 dl mynteblade
1 lille rødløg
2 spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
20 g pistacienødder
Næringsindhold
-
Energi pr. person:238 Kcal
-
Fedt:26 %
-
Protein:39 %
-
Kulhydrat:35 %
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader. Krydr andebrysterne med salt og peber, og brun dem på skindsiden i cirka 4 minutter, vend dem, og hæld overskydende fedt fra.
- Pensl andebrysterne med honning, soja og ingefær, og steg dem færdige i oven i cirka 15 minutter.
- Tag dem ud, og lad dem hvile i cirka 5 minutter, før du skærer dem i skiver.
- Riv rødbeden groft, snit bolchebederne fint og bland de to ting med mynte og snittede rødløg.
- Smag til med citronsaft, olivenolie samt salt og peber, og drys salaten med hakkede pistacienødder.
- Servér salaten til anden.