-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Asparges i kyllingebryst og parma
Læg grønne asparges ind i en kyllingefilet og rul i parmaskinke. Det bliver ikke bedre.
4 personer
Ingredienser
- 12 grønne asparges
- 500 g kyllingebrystfilet
- 12 skiver parmaskinke
- salt, peber
- olivenolie
- Tilbehør:
- salat og oliven
- evt. panderistede mandler krydret med paprika og salt
- Rens aspargesene somovenfor beskrevet.
- Skær kyllingebrystfileternei 1 cm tykke skiver på langs.Krydr kødet med salt og peber.
- Læg en asparges på midtenaf en kødskive. Rul kødetomkring. Rul en skive parmaskinkeomkring. Læg rullernei et smurt, ovnfast fad. Drypmed olivenolie. Stil fadet iovnen ved 200 gr. på midtersteovnribbe i ca. 25 min.