Opskrift på auberginer med tomat og pecorinoost
SPONSORERET indhold

Auberginer fyldt med tomater, hvidløg, mynte og pecorino-ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne ret har jeg fået flere gange på Sicilien, og har selv fundet frem til min egen version – med masser af krydderurter, som jo virker stimulerende og indeholder mange mineraler, og hvidløg som er et lille vidundermiddel, der virker kræftforebyggende, smertelindrende, fordøjelsesfremmende og antibakterielt – for blot at nævne nogle af de positive egenskaber.

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
20. maj. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 auberginer
10 tomater hakket
3 fed hvidløg finthakket
1 stort bundt mynte hakket
100 g pecorino-ost revet
3 tsk spidskommen
olivenolie
havsalt

Sådan laver du opskriften

Varm ovnen op til 200 grader. Skær aburginerne i halve, og tag indmaden ud med en ske. Hak indmaden fra grøntsagen, og bland det med de resterende ingredienser – smag til med salt. Fyld de halverede auberginer op med det dejlige fyld, og kom dem i oven i ca. 30 min. Pynt med lidt mynteblade, inden du serverer dem.

TIP:
Dette er en dejlig sideret til kød og salat.