
SPONSORERET indhold
Banankage med kaffe
6
Ingredienser
Rest: bananer – gerne overmodne, kaffe
1 kage
3 bananer
½ dl kold kaffe
150 g blødt smør
250 g sukker
3 æg
300 g hvedemel
1. tsk bagepulver
Evt. 100 g mørk chokolade til overtræk – hakket og tilsat dejen.
Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 175 grader. Smør en springform 24 cm i diameter.
2. Mos bananerne med en gaffel og bland det med kaffen.
3. Rør smør og sukker skummende. Rør æggene i et ad gangen.
4. Bland mel og bagepulver. Rør melet i dejen sammen med de mosede bananer og evt. hakket chokolade.
5. Hæld dejen i formen og bag kagen på en af de nederste ribber i ovnen i ca. 1 time.
6. Lad kagen køle af.
TIP: Hvis du kommer hakket chokolade i kagen, behøver du ikke overtrække den med smeltet chokolade.