-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Brændende kærlighed
De halve stegte løg er en mindre fed variation af almindelige stegte løg.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Koge-/stegetid: ca. 30 min.
- 8-12 skiver bacon
- lidt timian
- 4-6 små løg
- 1 kg melede kartofler
- ca. 2 dl mælk
- evt. lidt kogevand
- 3 forårsløg
- salt og peber
- Drys: persille
- Skær bacon i strimler, og rist dem sprøde på en stegepande i ca. 5 min. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Drys timianblade i panden. Læg pillede, halverede løg med snitfladen nedad, og steg dem møre under låg ved jævn varme i ca. 5 min.
- Skræl kartoflerne, skær dem igennem på tværs, og kog dem møre i lidt vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med mælk og evt. kogevand.
- Hak skyllede forårsløg fint, og rør dem i mosen sammen med salt og peber. Drys med persille.