Brændende kærlighed
SPONSORERET indhold

Brændende kærlighed

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De halve stegte løg er en mindre fed variation af almindelige stegte løg.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
20. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Koge-/stegetid: ca. 30 min.
8-12 skiver bacon
lidt timian
4-6 små løg
1 kg melede kartofler
ca. 2 dl mælk
evt. lidt kogevand
3 forårsløg
salt og peber
Drys: persille

  1. Skær bacon i strimler, og rist dem sprøde på en stegepande i ca. 5 min. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Drys timianblade i panden. Læg pillede, halverede løg med snitfladen nedad, og steg dem møre under låg ved jævn varme i ca. 5 min.
  3. Skræl kartoflerne, skær dem igennem på tværs, og kog dem møre i lidt vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med mælk og evt. kogevand.
  4. Hak skyllede forårsløg fint, og rør dem i mosen sammen med salt og peber. Drys med persille.