Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

frittata med broccoli
Foto: Maria Warnke Nørregaard

frittata med broccoli

Broccoli-frittata med røget paprika

Snup dem til morgenmad med en kop varm, grøn te.

plate 4
printer Print

300 g broccolibuketter
2 kogte kartofler
4 æg
1,5 dl minimælk
1 – 2 spsk havremel- eller gryn
salt, peber
ca. 1 tsk røget paprika.

Sådan gør du: Damp broccolien mør i let saltet vand, afdryp og mos den groft. Riv og bland kartoflerne med broccolien. Fordel grønsagerne i 8 muffinsforme af papir. Pisk æg, mælk, havremel- eller gryn sammen, krydr med salt, peber og røget paprika.
Hæld æggemassen over grønsagerne og bag frittataerne ved 200° varmluft ca. 20 min. til de føles faste.  

Energi pr. person: 220 Kcal , fedt 30% , protein 28%, kulhydrat 42%.

Se, hvad vi ellers skriver om: Æggekage, Omelet, Broccoli og Morgenmad