Brombærkugler
SPONSORERET indhold

Sund konfekt: Brombærkugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et super alternativ til konfektkugler, som ikke hæver dit blodsukker i samme grad som de traditionelle af slagsen. Kokosmelet gør dem Bountyagtige og sammen med Suvida Strø/ Sukrin, får de en dejlig sød smag.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
16. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

[120 kcal pr. stk.]

18 stk.
100 g mandelmel eller 75 g kokosfibre
120 g kokosmel
50 g Suvida Strø eller Sukrin
1/2 tsk vaniljepulver
150 g brombær, dybfrost
100 g mørk chokolade, 72%
10 g pistacienødder
30 g hasselnøddeflager

Sådan gør du:

1/ Bland mandelmel med kokosmel, Suvida Strø og vaniljepulver.

2/ (Kog altid bær fra frost 1 min.) Blend brombærrene til en ensformet masse, og rør det hele sammen.

3/ Form til 18 små kugler, og stil i fryseren 15-20 min.

4/ Smelt chokoladen i et vandbad, rul ca. 12 af kuglerne i chokoladen. Drys en tredjedel med finthakkede pistacienødder og en tredjedel med hasselnøddeflager, og stil dem i fryseren i 5 min mere.