Opskrift på cheesecake marmorerede brownies
SPONSORERET indhold

Cheesecake marmorerede brownies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Syndigt lækre brownies, der virkelig kan tilfredsstille den søde tand.

Af: Sarah Bregendahl
13. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
16

Ingredienser

113 g. smør
60 g chokolade ca. 60%
200 g. sukker
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
85 g. mel
lidt salt
Flødeosttopping:
200 g. flødeost
65 g. sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker

Sådan laver du Brownies

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Smør en bageform der ca. måler 22×22 cm. eller beklæd den med bagepapir
  • Smelt smør og chokolade over meget lav varme eller over et vandbad – det skal kun lige smelte
  • Hæld chokolade/smørblandingen i en skål og pisk sukker, æg, vaniljesukker og salt i chokoladen
  • Vend melet i dejen og hæld dejen i formen
  • Pisk ingredienserne til flødeosttoppingen sammen i en anden skål
  • Sæt klatter af flødeosttoppingen oven på browniedejen, brug en kniv til at blande dejene sammen
  • Bag ca. 35 minutter til kagen er fast i kanterne og kun lige bagt i midten
  • Lad kagen køle lidt inden den skæres i firkanter


Se også opskrift på chocolate chip cookies